gpx huttentocht

E-MTB huttentocht in de Dolomieten

Het is ook mogelijk om de GPX huttentocht op E-mountainbike te rijden. Hierbij rijdt je comfortabel en met gemak de mooiste MTB routes en trails op een E-mtb. Wij plannen alle routes en trails met grote zorg samen én reserveren een slaapplaats bij de stuk voor stuk unieke hutten bovenop de berg.

De reisdata, aantal mountainbike dagen, overnachtingen en aantal kilometers/hoogtemeters kun je geheel naar eigen wens bepalen. De meest gekozen MTB huttentocht is een driedaagse tocht met vier overnachtingen of een vijfdaagse huttentocht met vijf overnachtingen. 

Een e-mountainbike huttentocht met GPX routes

Vind jij het leuk om met je eigen GPS een meerdaagse E-mountainbike route door de Italiaanse Dolomieten te mountainbiken? Dan verzorgen wij GPX routes op maat inclusief een uitgebreid routeboek met de mooiste routes en trails met leuke koffie en lunch tips.

  • Geheel naar eigen wens, met ons advies
  • Van medio mei tot eind september
  • Luxe berghutten op unieke locaties
  • De mooiste E-mountainbike routes & trails
  • Optioneel met bagage transport
  • Prijs op aanvraag
emtb huttentocht dolomieten

E-mountainbike

Voor de E-MTB huttentocht huur je een E-MTB full suspension bij onze lokale partner. Zij hebben de beste E-mountainbikes met de nieuwste onderdelen. Met een veerweg van 120mm of 150mm rijd jij comfortabel en veilig over alle obstakels heen. Maximaal plezier zonder compromissen op elke trail. Carbon frame, Bosch motor met 750 Wh of 625 Wh accu, 12 versnellingen en dropper seat post (telescopische zitbuis). Dit is een veelzijdige all-mountain machine voor maximale off-road prestaties tijdens jouw huttentocht op mountainbike!

EMTB huttentocht

E-MTB huttentocht

Met liftpas en een full-suspension E-mountainbike een ontspannen mountainbike avontuur

Voor wie is een E-MTB huttentocht?

De E-MTB huttentocht is voor mountainbikers die zelfstandig op pad willen gaan, maar wel de zekerheid willen hebben van de mooiste mountainbike routes en trails en een bedje in de berghut natuurlijk! 

E-MTB huttentocht voor tweetallen

Een GPX huttentocht op mountainbike is zeer geschikt voor tweetallen. Samen met je bike-buddy op pad gaan en een onvergetelijk mountainbike avontuur beleven, dat is toch één van de mooiste dingen in het leven om samen te doen!?

Ook hebben er al vele stelletjes de MTB huttentocht samen gereden, voor vriend en vriendin, man en vrouw is de GPX huttentocht dan ook echt een aanrader om samen te ondernemen.

En als vader en zoon activiteit of moeder en dochter activiteit is een driedaagse huttentocht in de Dolomieten een ervaring die je niet snel zult vergeten.

E-MTB huttentocht voor groepen

Zoek jij voor jouw vereniging, fietsclub of groep een sportieve uitdaging, vraag dan een GPX huttentocht aan en wij helpen met het verzorgen van een E-MTB groepsreis, met of zonder mountainbike gids erbij.

Ben jij met een vriendengroep op zoek naar een sportief uitje of een sportieve activiteit? Dan kun je ook eens denken aan een E-MTB huttentocht!

Volg ons op de socials en blijf op de hoogte van de laatste reizen, nieuwste routes en trails!