WE LOVE MOUNTAINBIKING

Sinds 2008 organiseren wij wintersportreizen in de Alpen met Snow Experience. Nu vinden wij het een mooi moment om deze ervaringen mee te nemen naar de zomer. Met de MTB Huttentocht in het hart van de Italiaanse Dolomieten is Trail Experience ontstaan! 

Al jarenlang zijn wij onderweg als gepassioneerde ski en snowboard gids en wij zijn dus bekend in de regio van het Val Gardena, de Sella Ronda en het Val di Fassa. Hier laten wij jou dan ook graag de verschillende mountainbike routes en trails zien die deze geweldige omgeving te bieden heeft.

Niek van der Horst

Vele mountainbike tochten heeft Niek al gereden in de Alpen, Pyreneeën en Ardennen. Als kleine jongen was hij al vaak onderweg in zijn ‘achtertuin’, trailtjes bouwen en rijden op de Utrechtse Heuvelrug. De nieuwe MTB route van de Hoge Vuursche is zijn persoonlijke favoriet.

In de winter is hij ski- en snowboardgids en daarnaast is zijn grootste hobby kitesurfen. Met al zijn reis ervaring neemt hij jou graag mee naar de mooiste single trails van Europa!

MTB huttentocht in de Dolomieten

Bart Krijnen

Al jarenlang is Bart actief met het organiseren van exclusieve bergreizen voor individuen, (privé-)groepen en bedrijven. Met dit nieuwe mountainbike avontuur komt er een reis bij die perfect aansluit op zijn reis aanbod in de bergen.

In het dagelijks leven loopt hij graag hard, ligt hij in de vroege ochtend in het zwembad en is hij vaak te vinden op zijn favoriete mountainbike route in Schoorl!

Blijf op de hoogte van de laatste reizen en nieuwe MTB routes en trails via onze social media.