WE LOVE MOUNTAINBIKING

Onze liefde voor de bergen en het mountainbiken zijn de grootste drijfveren om deze exclusieve mountainbike tocht voor jouw te organiseren!

Sinds 2018 organiseren wij mountainbike huttentochten in de Italiaanse Dolomieten. Deze avontuurlijke mountainbike tocht is ontstaan vanuit de skihuttentochten die wij organiseerden. Alle prachtige plekken waar we in de winter kwamen, kunnen we nu ook in de zomer ervaren. Maar dan op de mountainbike, onze andere grote passie in de bergen! De MTB huttentocht in het hart van de Italiaanse Dolomieten is zeker net zo mooi, gaaf en indrukwekkend! Ga jij ook mee met Trail Experience?

Al jarenlang, sinds 2008, zijn wij onderweg als gepassioneerde ski en snowboard gids in de Oostenrijke, Franse en Italiaanse Alpen. Wij zijn dus zeer bekend in de regio van het Val Gardena en het Val di Fassa. Hier laten wij jou dan ook graag de verschillende mountainbike routes en trails zien die deze geweldige omgeving te bieden heeft.

Niek van der Horst

Vele mountainbike tochten heeft Niek al gereden in de Alpen, Pyreneeën en Ardennen. Van jongs af aan was hij al vaak onderweg in zijn ‘achtertuin’, trailtjes bouwen en rijden in de Utrechtse Heuvelrug. De MTB routes van Lage Vuursche en Hoge Vuursche zijn daar zijn persoonlijke favorieten. In de Italiaanse Dolomieten zijn er verschillende routes en trails die tot zijn favoriet behoren, deze laat hij je graag zien tijdens de MTB huttentocht.

In de winter is hij ski- en snowboardgids en daarnaast is zijn grootste passie kitesurfen. Met al zijn reis ervaring neemt hij jou graag mee naar de mooiste single trails van de Dolomieten.

Bart Krijnen

Al jarenlang is Bart actief met het organiseren van exclusieve bergreizen voor individuen, (privé-)groepen en bedrijven. Met dit nieuwe mountainbike avontuur komt er een reis bij die perfect aansluit op zijn reis aanbod in de bergen.

Bart kent de Dolomieten op z’n duimpje, er zijn maar weinig routes en trails die hij nog niet heeft bedwongen. Ook weet hij als geen ander waar de beste en lekkerste restaurants te vinden zijn.

In het dagelijks leven loopt hij graag hard, ligt hij in de vroege ochtend in het zwembad en is hij vaak te vinden op zijn favoriete mountainbike route in Schoorl!

Blijf op de hoogte van onze MTB huttentochten en nieuwste mountainbike routes en single trails via onze social media.