Trail Experience logo

Alle reizen van Trail Experience

De MTB huttentocht is een exclusieve mountainbike vakantie in de Dolomieten en kun je op vijf verschillende manieren boeken bij Trail Experience. 

Mountainbike vakantie met mountainbike gids en reisleider

Wil je graag onder begeleiding van een mountainbike gids en reisleider op mountainbike vakantie? Dan kun je kiezen voor een mountainbike groepsreis of een privé huttentocht.

Mountainbike vakantie zonder mountainbike gids en reisleider

Ga je liever zelfstandig op mountainbike vakantie met GPS tochten? Dan kun je kiezen voor een GPX huttentocht, XC huttentocht of EMTB huttentocht.

Mountainbike groepsreis Dolomieten

De mountainbike groepsreis is voor mountainbikers die graag samen met een andere groep mountainbikers op mountainbike vakantie willen gaan.

Met de MTB huttentocht groepsreis ga je met een gezelschap andere mountainbikers en onder begeleiding van een mountainbike gids en over de mooiste mountainbike routes en single trails die de Dolomieten te bieden hebben. Zonder zorgen brengt de mountainbike gids jouw van berghut naar berghut. Een mountainbike vakantie om nooit meer te vergeten!

trail-experience-groepsreis

Privé huttentocht Dolomieten

Privé huttentochten zijn te boeken van medio juni tot en met eind september.

Bij een privé huttentocht op mountainbike gaan jullie met een eigen gezelschap en een eigen mountainbike gids op avontuur in de Italiaanse Dolomieten. De mountainbike gids zal een prachtige mountainbike route voor jullie samenstellen die helemaal is afgestemd naar jullie eigen wensen en niveau. Een ultieme mountainbike vakantie!

GPX huttentocht Dolomieten

Vraag een reis- en prijsvoorstel aan voor een GPX huttentocht mountainbike vakantie.

De GPX huttentocht is een bijzondere mountainbike vakantie waar jullie zelfstandig, zonder gids, een geweldige trip rijden langs alle mooie single trails in combinatie met een liftpas. De GPX huttentocht is een op maat samengestelde mountainbike vakantie en biedt uitkomst voor de gevorderde en ervaren mountainbiker. Jullie ontvangen GPS routes met een digitaal routeboek voor het gewenste aantal dagen en overnachten op unieke locaties boven op de berg.

E-MTB huttentocht Dolomieten

Een E-MTB huttentocht is precies hetzelfde als een GPX huttentocht maar dan rijd je op een elektrische full-suspension mountainbike.

emtb huttentocht

Met E-MTB huttentocht een rijden jullie, net als bij de GPX huttentocht, zelfstandig zonder gids, een prachtige route door de Italiaanse Dolomieten, Maar dan op een elektrisch aangedreven mountainbike. Hiermee wordt deze mountainbike vakantie toegankelijker voor mensen die nog een beetje twijfelen aan hun conditie, met de trapondersteuning van deze mountainbike rijd je namelijk met gemak de berg op! Natuurlijk moet je nog wel over een aantal belangrijke mountainbike skills en ‘know-how’ beschikken, zoals het gebruik van het schakelsysteem, remmen en afdalen in steil terrein, de juiste mountainbike houding en meer.

Alle mountainbike huttentochten van Trail Experience worden met veel zorg samengesteld. Bij de groepsreis, de privé huttentocht, GPX huttentocht, XC huttentocht en E-MTB huttentocht is er veel aandacht voor jullie persoonlijke situatie, speciale wensen en mountainbike niveau. Om er voor te zorgen dat jullie een onvergetelijke mountainbike vakantie hebben!