De MTB huttentocht in de Italiaanse Dolomieten is op drie verschillende manier te boeken bij Trail Exerience. 

Groepsreis

De groepsreis is voor mountainbikers die graag samen met een andere groep mountainbikers op mountainbike trip willen gaan.

Met de MTB huttentocht groepsreis ga je onder begeleiding van een mountainbike gids over de mooiste mountainbike routes en single trails die de Dolomieten te bieden hebben. 

trail-experience-groepsreis

Privé huttentocht op mountainbike

Privé huttentochten zijn boekbaar van begin juni tot en met eind oktober.

Bij een privé huttentocht op mountainbike gaan jullie met een eigen gezelschap en een eigen mountainbike gids op avontuur in de Italiaanse Dolomieten. De mountainbike gids zal een prachtige mountainke route voor jullie samenstellen die helemaal is afgestemd naar jullie eigen wensen en niveau.

GPX huttentocht

Vraag een reis- en prijsvoorstel aan voor een GPX huttentocht.

De GPX huttentocht is een mountainbike reis waar jullie zelfstandig, zonder gids, een geweldige trip rijden langs alle mooie single trails. De GPX huttentocht is een op maat samengestelde reis en biedt uitkomst voor de gevorderde en ervaren mountainbiker. Jullie ontvangen GPS routes met een digitaal routeboek voor het gewenste aantal dagen en overnachten op unieke locaties boven op de berg!

Alle mountainbike huttentochten van Trail Experience worden met veel zorg samengesteld. Bij de groepsreis, de privé huttentocht en de GPX huttentocht is er veel aandacht voor jullie persoonlijke situatie, speciale wensen en mountainbike niveau, om jullie een onvergetelijke mountainbike ervaring te geven!