De MTB huttentocht in de Italiaanse Dolomieten kun je op vijf verschillende manieren boeken bij Trail Experience. 

Met mountainbike gids

Wil je graag onder begeleiding van een mountainbike gids op pad? Dan kun je kiezen voor een groepsreis of een privé huttentocht.

Zonder mountainbike gids

Ga je liever zelfstandig op pad met GPS routes? Dan kun je kiezen voor een GPX, XC of EMTB huttentocht.

Groepsreis

De groepsreis is voor mountainbikers die graag samen met een andere groep mountainbikers op mountainbike trip willen gaan.

Met de MTB huttentocht groepsreis ga je met een gezelschap andere mountainbikers en begeleiding van een mountainbike gids over de mooiste mountainbike routes en single trails die de Dolomieten te bieden hebben. Zonder zorgen brengt de mountainbike gids jouw van hut naar hut. 

trail-experience-groepsreis

Privé huttentocht op mountainbike

Privé huttentochten zijn boekbaar van begin juni tot en met eind oktober.

Bij een privé huttentocht op mountainbike gaan jullie met een eigen gezelschap en een eigen mountainbike gids op avontuur in de Italiaanse Dolomieten. De mountainbike gids zal een prachtige mountainke route voor jullie samenstellen die helemaal is afgestemd naar jullie eigen wensen en niveau.

GPX huttentocht

Vraag een reis- en prijsvoorstel aan voor een GPX huttentocht.

De GPX huttentocht is een mountainbike reis waar jullie zelfstandig, zonder gids, een geweldige trip rijden langs alle mooie single trails in combinatie met een liftpas. De GPX huttentocht is een op maat samengestelde reis en biedt uitkomst voor de gevorderde en ervaren mountainbiker. Jullie ontvangen GPS routes met een digitaal routeboek voor het gewenste aantal dagen en overnachten op unieke locaties boven op de berg!

E-MTB huttentocht

Een E-MTB huttentocht is precies hetzelfde als een GPX huttentocht maar dan rijd je op een elektrische full-suspension mountainbike.

emtb huttentocht

Met E-MTB huttentocht een rijden jullie, net als bij de GPX huttentocht, zelfstandig zonder gids, een prachtige route door de Italiaanse Dolomieten, Maar dan op een elektrisch aangedreven mountainbike. Hiermee wordt deze mountainbike reis toegankelijker voor mensen die nog een beetje twijfelen aan hun conditie, met de trapondersteuning van deze mountainbike rijd je met gemak de berg op! Natuurlijk moet je nog wel over een aantal belangrijke mountainbike skills en ‘know-how’ beschikken, zoals het gebruik van het schakelsysteem, remmen en afdalen in steil terrein, de juiste mountainbike houding en meer.

Alle mountainbike huttentochten van Trail Experience worden met veel zorg samengesteld. Bij de groepsreis, de privé huttentocht, GPX huttentocht en E-MTB huttentocht is er veel aandacht voor jullie persoonlijke situatie, speciale wensen en mountainbike niveau. Om er voor te zorgen dat jullie een onvergetelijke mountainbike ervaring hebben!